Помощ! Свети ми индикатора на предната лява врата дори и когато вратата е затворена. При това положение не мога да включа алармата защото показва, че има отворена врата. Колко ще миструва ремонта според Вас ? Друг проблем. Когато е влажно времето алармата започва ненадейно да вие. Кошмарът е пълен. Без аларма съм сега. Неказвайте на никой Шшшшшшшът !!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Помощ! свети ми индикатора на предната лява врата
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от gigiПроблема може би е във бравата защото там се намира датчика. Лошото е че трябва да се разглоби кората на вратата и после бравата. Но нека все пак и някой друг да каже. Иначе датчика е една пластинка която явно се е изметнала.0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Винаги когато алармата започне да вие поглеждам първо багажника и предния капак. Някой беше писал за размразяването на ключалките. Сега си спомням, че веднъж като валя сняг размразявах ключалката. Явно тази течност после прави други пакости. При нашите коли индикаторите са в ключалките и тези които слагат алармите не могат да направят нищо в моя сучай. Просто не допускам проблемът да е в алармата. Все още не съм ходил на сервиз защото нямам време. Благодаря на всички които се включиха по темата.146 1.6 TS 01.97
Comment
-
Колега намокрил ти си е прекъсвача, случва се след автомивка ,понякога. Той се задейства от механизма на вратата.Вратата ти работи със сигурност просто трябва да изчакаш да изсъхне след време. А през това вреше ще береш ядове с алармата. Имай в предвид че неможеш да изключиш прекасвача от системата. Алармата пак ще се задействаAlfa Romeo 146/1.4 TS
Comment
Comment